jag är inte så borta som somliga tror!

hörredudu! jag såg dig allt! och tillomed samma dag! jag undrar vad som blev av den där laxen?.... borde man kolla kylskåpet efter matlådor eller ska jag behöva beställa pizza? :o jobbig värld man lever i!

who am I? that's a secret i never tell!

hallååå bloggen, Pehr hääär. Eller? Vem sitter här egentligen? 
Ja, ni kan ju alltid gissa.. Det kan vara hans flickvän! 
Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva, jag sitter här och tänker på lax, måste gå och köpa lax och käka det till middag inna jag ska jobba kväll. Muuuma. 
Tror förövrigt att det kommer ta en jävla tid innan Pehr inser att han blivit våldtagen på bloggen. Så kan det gå! ;) 
Över & ut, nu far jag och handlar lax i stora lass. 
 
 

politik alltså!!

dom sa faktiskt en jävligt sann sak på p3 idag. det var nått om hur politiker gillar att prata om mål men undviker metoderna. saker som att alla ska vara jämställda, skolan ska bli bättre, jobben flera, de gamla ska ha det bra och ingen ska vara utanför. SKITBRA! MEN VEM VILL INTE DET?!?!? frågan jag vill ha svar på och som spelar roll är en så enkel fråga som HUR?!
om man vet vad problemet är så vet man väll vad man vill ändra på? sossarnas valreklam här i östersund låter tex nått i stil med: vi vill skapa fler jobb så vi får in mer pengar till skola och välfärd.
JA SKITBRA! MEN HUR DÅÅÅÅÅÅ!!!!
lägger till lite som inte passar för fb (ja förlåt jag ska stå upp för mina åsikter men folk tar ju åt sig så förbannat)
speciellt sossar och vänstern och fi och miljöpartiet är det som håller på såhär. om man inte röstar på dom så vill man automatiskt tydligen inte ha det jämställt och allmänt bra, utan är en skitstövel av ofantliga mått.

RSS 2.0